ABBA – CD Album Box Set

תקליט חדש באריזה סגורה- מהדורה חדשה


פורמט:VINYL,תקליט למכירה אונליין

Product Information

  1. Ring Ring
  2. Ring, Ring (Bara Du Slog En Signal)
  3. Another Town, Another Train
  4. Disillusion
  5. People Need Love
  6. I Saw It In The Mirror
  7. Nina, Pretty Ballerina
  8. Love Isn’t Easy (But It Sure Is Hard Enough)
  9. Me And Bobby And Bobby’s Brother
  10. He Is Your Brother
  11. Ring Ring (Engelsk Version)
  12. I Am Just A Girl
  13. Rock’n Roll Band
  14. Waterloo
  15. Waterloo
  16. Sitting In The Palmtree
  17. King Kong Song
  18. Hasta Mañana
  19. My Mama Said
  20. Dance (While The Music Still Goes On)
  21. Honey, Honey
  22. Watch Out
  23. What About Livingstone
  24. Gonna Sing You My Lovesong
  25. Suzy-Hang-Around
  26. Waterloo (English Version)
  27. ABBA
  28. Mamma Mia
  29. Hey, Hey Helen
  30. Tropical Loveland
  31. Man In The Middle
  32. SOS
  33. Bang-A-Boomerang
  34. I Do, I Do, I Do, I Do, I Do
  35. Rock Me
  36. Intermezzo No. 1
  37. I’ve Been Waiting For You
  38. So Long
  39. Arrival
  40. When I Kissed The Teacher
  41. Dancing Queen
  42. My Love, My Life
  43. Dum Dum Diddle
  44. Knowing Me, Knowing You
  45. Money, Money, Money
  46. That’s Me
  47. Why Did It Have To Be Me
  48. Tiger
  49. Arrival
  50. The Album
  51. Eagle
  52. Take A Chance On Me
  53. One Man One Woman
  54. The Name Of The Game
  55. Move On
  56. Hole In Your Soul
  57. The Girl With The Golden Hair: 3 Scenes From A Mini-Musical
  58. Voulez-Vous
  59. As Good As New
  60. Voulez-Vous
  61. I Have A Dream
  62. Angeleyes
  63. The King Has Lost His Crown
  64. Does Your Mother Know
  65. If It Wasn’t For The Nights
  66. Chiquitita
  67. Lovers (Live A Little Longer)
  68. Kisses Of Fire
  69. Super Trouper
  70. Super Trouper
  71. The Winner Takes It All
  72. On And On And On
  73. Andante, Andante
  74. Me And I
  75. Happy New Year
  76. Our Last Summer
  77. The Piper
  78. Lay All Your Love On Me
  79. The Way Old Friends Do
  80. The Visitors
  81. The Visitors
  82. Head Over Heels
  83. When All Is Said And Done
  84. Soldiers
  85. I Let The Music Speak
  86. One Of Us
  87. Two For The Price Of One
  88. Slipping Through My Fingers
  89. Like An Angel Passing Through My Room
  90. Voyage
  91. I Still Have Faith In You
  92. When You Danced With Me
  93. Little Things
  94. Don’t Shut Me Down
  95. Just A Notion
  96. I Can Be That Woman
  97. Keep An Eye On Dan
  98. Bumblebee
  99. No Doubt About It
  100. Ode To Freedom
  101. ABBA Tracks
  102. Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)
  103. Fernando
  104. Summer Night City
  105. Under Attack
  106. The Day Before You Came
  107. Lovelight
  108. Happy Hawaii
  109. Elaine
  110. Should I Laugh Or Cry
  111. Put On Your White Sombrero

חוות דעתאין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “ABBA – CD Album Box Set”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מדיניות משלוחים והחזרות

עלות המשלוח ₪30

ניתן לבטל עסקה ביחס לפריט שמחירו עולה על 50 ש”ח, תוך 72 שעות מהמועד בו נרכש ( לא כולל ימי מנוחה)
ההחזר יבוצע באותו אופן בו בוצע התשלום
לא ניתן לבטל עסקה אשר שולמה בתווי קנייה/ שובר זיכוי/ כרטיס מתנה. במקרה כזה יינתן שובר זיכוי.
ניתן להחזיר מוצר לחנות בתנאי שהמוצר לא נפגם, ולא נעשה בו שימוש.
יש להציג הוכחת קנייה: חשבונית/ סרט קופה/ פתק החלפה/ או כל הוכחה אחרת לפי החוק המעידה על ביצוע הרכישה.
מוצר שנרכש במסגרת מבצע יזוכה על פי המחיר ששולם בקופה בפועל.