Whitesnake – Unzipped

אלבום כפול
תקליט חדש באריזה סגורה- מהדורה חדשה


SKU: 1440594 Category: Tags: , , ,

פורמט:VINYL,תקליט למכירה אונליין

Product Information


אלבום/תקליט ויניל של – וייטסנייק
  1. Unzipped… In The Studio:The Love Songs
  2. Love Is Blind
  3. One Of These Days
  4. All The Time In The World
  5. Wherever You May Go
  6. Easier Said Than Done
  7. Fare Thee Well
  8. Summer Rain
  9. Forevermore
  10. ‘Till The End Of Time
  11. Wherever You May Go (instrumental)
  12. Love Is Blind (instrumental)
  13. Starkers In Tokyo (1997)
  14. Sailing Ships
  15. Too Many Tears
  16. The Deeper The Love
  17. Love Ain’t No Stranger
  18. Can’t Go On
  19. Give Me All Your Love
  20. Don’t Fade Away
  21. Is This Love
  22. Here I Go Again
  23. Soldier Of Fortune
  24. Only My Soul (a cappella)
  25. Fool For Your Loving (excerpt)
  26. Snakeskin Boots:Starkers In Europe
  27. Intro
  28. Sailing Ships
  29. Too Many Tears
  30. Here I Go Again
  31. Intro
  32. Give Me All Your Love
  33. Ain’t Gonna Cry No More
  34. Only My Soul (a cappella)
  35. All I Want Is You
  36. Dog
  37. Here I Go Again
  38. Intro
  39. Give Me All Your Love
  40. Ain’t Gonna Cry No More
  41. All I Want Is You
  42. Slow & Easy
  43. Dog
  44. Give Me All Your Love
  45. Ain’t Gonna Cry No More
  46. Northwinds (a cappella)
  47. All I Want Is You
  48. Dog
  49. Blindman (a cappella)
  50. Here I Go Again
  51. More Starkers…
  52. If You Want Me
  53. Give Me All Your Love
  54. Slow & Easy
  55. All I Want Is You
  56. Judgement Day
  57. Ain’t Gonna Cry No More
  58. Dog
  59. Give Me All Your Love
  60. Can You Hear The Wind Blow
  61. All I Want All I Need
  62. Lay Down Your Love
  63. Fool For Your Loving
  64. The Deeper The Love
  65. Ain’t No Love In The Heart Of The City
  66. Here I Go Again
  67. Easier Said Than Done
  68. Fare Thee Well
  69. Love Will Set You Free
  70. Mistreated
  71. Slide It In
  72. ‘Till The End Of Time
  73. Shake My Tree
  74. Good To Be Bad
  75. Tell Me How
  76. Up Close & Personal (Previously Unreleased Acoustic Demo Ideas)
  77. Wherever You May Go
  78. Surrender
  79. Ain’t No Doubt About My Girl
  80. Scat Man Blues
  81. Love’s A Crazy Game
  82. I Will Love You
  83. Oh Baby You’re The One
  84. So Long
  85. So Long
  86. It Would Be Nice
  87. Slide Thingy Blues
  88. Down To The River
  89. Feel Your Love Grow Stronger
  90. Blues Jam Riff
  91. Fun Lick Blues
  92. Don’t Wanna Change The World
  93. It’s So Hard
  94. River Song
  95. Let’s Have A Drink Before I Go
  96. Can You Ever Forgive Me
  97. So Much To Live For
  98. Another Lick While The Missus Is Busy In The Kitchen
  99. Just The Two Of Us (Together You And I)
  100. Oh S___ Blues
  101. Seasons

חוות דעתאין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Whitesnake – Unzipped”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מדיניות משלוחים והחזרות

עלות המשלוח ₪30

ניתן לבטל עסקה ביחס לפריט שמחירו עולה על 50 ש”ח, תוך 72 שעות מהמועד בו נרכש ( לא כולל ימי מנוחה)
ההחזר יבוצע באותו אופן בו בוצע התשלום
לא ניתן לבטל עסקה אשר שולמה בתווי קנייה/ שובר זיכוי/ כרטיס מתנה. במקרה כזה יינתן שובר זיכוי.
ניתן להחזיר מוצר לחנות בתנאי שהמוצר לא נפגם, ולא נעשה בו שימוש.
יש להציג הוכחת קנייה: חשבונית/ סרט קופה/ פתק החלפה/ או כל הוכחה אחרת לפי החוק המעידה על ביצוע הרכישה.
מוצר שנרכש במסגרת מבצע יזוכה על פי המחיר ששולם בקופה בפועל.