Various – Outlaws & Armadillos: Country’s Roaring ’70s

תקליט חדש באריזה סגורה- מהדורה חדשה


פורמט:VINYL,תקליט למכירה אונליין

Product Information

  1. Are You Sure Hank Done It This Way
  2. Why You Been Gone So Long
  3. Me And Paul
  4. Back In The Goodle Days
  5. Desperados Waiting For A Train
  6. Rex’s Blues (Live)
  7. No Place To Fall
  8. I Ain’t Looking For Answers Anymore
  9. Marie Laveau
  10. Rode Hard And Put Up Wet
  11. London Homesick Blues (Live)
  12. Groover’s Paradise
  13. I Had My Hopes Up High
  14. Joe, Don’t Let Your Music Kill You
  15. Old Five And Dimers Like Me
  16. Honky Tonk Heroes
  17. You Asked Me To
  18. Allegheny
  19. Amarillo Highway (For Dave Hickey)
  20. Gettin’ By (Live)
  21. Too Much Fun (Live)
  22. Don’t Ask Me Why (I’m Going To Texas)
  23. Dallas
  24. Cosmic Cowboy, Pt. 1
  25. Sold American
  26. Leaving Louisiana In The Broad Daylight
  27. I Still Sing The Old Songs
  28. The Pilgrim – Chapter 33
  29. No Expectations
  30. Red Headed Stranger
  31. Satin Sheets
  32. Easy From Now On
  33. San Francisco Mabel Joy (Live)
  34. 11 Months And 29 Days
  35. You Can Have My Husband
  36. Ain’t Living Long Like This

חוות דעתאין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Various – Outlaws & Armadillos: Country’s Roaring ’70s”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מדיניות משלוחים והחזרות

עלות המשלוח ₪30

ניתן לבטל עסקה ביחס לפריט שמחירו עולה על 50 ש”ח, תוך 72 שעות מהמועד בו נרכש ( לא כולל ימי מנוחה)
ההחזר יבוצע באותו אופן בו בוצע התשלום
לא ניתן לבטל עסקה אשר שולמה בתווי קנייה/ שובר זיכוי/ כרטיס מתנה. במקרה כזה יינתן שובר זיכוי.
ניתן להחזיר מוצר לחנות בתנאי שהמוצר לא נפגם, ולא נעשה בו שימוש.
יש להציג הוכחת קנייה: חשבונית/ סרט קופה/ פתק החלפה/ או כל הוכחה אחרת לפי החוק המעידה על ביצוע הרכישה.
מוצר שנרכש במסגרת מבצע יזוכה על פי המחיר ששולם בקופה בפועל.